Blog

ZENI a její webová dobrodružství

O čem píše ZENI? O designu a vývoji bezva webů na WordPress, ale také o tom, jak dělat věci líp.

Jeden z našich významných partnerů je v TOP 100 českých firem

Jeden z našich významných partnerů je v TOP 100 českých firem

Jsme potěšeni, že můžeme být součástí týmu a podílet se na správě webových stránek, které jsou v současné době klíčovým kanálem pro generování poptávek, neboť v organickém vyhledávání jsou na prvních postech jak v České republice, tak i v zahraničí.
WP-CLI – Spravujte weby ve WordPress lépe a rychleji

WP-CLI – Spravujte weby ve WordPress lépe a rychleji

WP-CLI vám umožňuje spravovat web pomocí jednoduchých příkazů, aniž byste museli procházet mnoha stránkami v administraci WordPress.
Kalkulačka ve WordPress od Zeni

Kalkulačka ve WordPress od Zeni

Během redesignu webu pro A-Technology jsme přepracovali jejich technologické kalkulačky. Naprogramovat jejich funkcionality byla hračka.
Zlešete vývoj WordPress šablon a pluginů za použití návrhových vzorů

Zlepšete vývoj WordPress šablon a pluginů za použití návrhových vzorů

Chcete vytvářet čistší, lépe udržovatelný kód, který se dá v prostředí WordPressu mnohem snadněji upravovat a rozvíjet? Obrovský rozdíl může přinést věnování pozornosti konceptu návrhových vzorů. Pokud provedete použití návrhových vzorů během vývoje správně, může vám to ušetřit i nějaký čas.
Optimalizace a komprese obrázků ve WordPress

Optimalizace a komprese obrázků ve WordPress

Optimalizace a komprese obrázků je velmi důležitá. Zkrátí čas při načítání vašich stránek, a tím vám může pomoci zvýšit návštěvnost stránky.
Zrychlenie webovych stranok vo WordPress vdaka optimalizacii JavaScriptu a CSS 3

Zrychlení webových stránek ve WordPress díky optimalizaci JavaScriptu a CSS

JavaScript a CSS zpomalují načítání stránky, protože se musí dočítat a spouštět. Navíc mnoho JavaScriptu může mít velmi negativní dopad na výkon, reakčnost a responzivnost webu. Přečtěte si, jak optimalizujeme CSS a JavaScript ve WordPressu a tím přispíváme ke zrychlení webových stránek.
Před nedávnem jsme pro našeho klienta Engeto dělali zajímavé řešení. Vytvořili jsme menu na míru bez použití JavaScriptu

Menu na míru pro Engeto bez JavaScriptu

Před nedávnem jsme pro našeho klienta Engeto dělali zajímavé řešení. Vytvořili jsme menu na míru bez použití JavaScriptu, díky čemuž jsme nezpomalili výkon jejich webové stránky. Jak jsme pracovali na tvorbě menu a jaké výhody přináší menu bez JavaScriptu, si můžete přečíst v dnešním článku.
6 způsobů, jak zvýšíte rychlost a výkon vaší webové stránky ve WordPress

6 způsobů, jak zvýšit rychlost a výkon vašeho WordPress webu

Všechno se zrychluje. Mnozí chtějí mít nejdůležitější informace co nejrychleji a získávat je bez zbytečného čekání.
Proč je dobré mít v týmu obchodníka

Proč je dobré mít v týmu obchodníka

Zamyslete se teď na chvíli nad otázkou, proč je dobré mít v týmu obchodníka? Každý to má jinak. Některé agentury je mají a jiné zase ne.
Chyby začínajícího tvůrce ve WordPress

Nejčastější chyby při tvorbě WordPress webu

Chyby dělají člověka a také perfektní weby, protože se z nich pokaždé něčemu naučíme. Některým chybám se v začátcích tvoření webů ve WordPress zkrátka nevyhnete.